Chatterheads este un salon creat de Radu & Tudor, doi prieteni cu o pasiune comună: hairstyling-ul . Având experiență locală și internațională de peste 14 ani, echipa Chatterheads aduce în România o perspectivă fresh în domeniul styling și înfrumusețare. Dincolo de un salon care oferă servicii impecabile, Chatterheads devine un spațiu care îți transmite o nouă stare de spirit.
În misiunea noastră, suntem uniți de o viziune comună: dorința de a construi o echipă dinamică și pasionată de hairstylist-i români. Astfel, pornim în căutarea, susținerea și educarea celor talentați care nu au găsit susținerea locală pentru a se dezvolta.
Chatterheads înseamnă mai mult decât trenduri, inovație, tunsori care atrag atenția. Înseamnă un spațiu în care care se nasc idei. Ne dorim să trecem dincolo de manifesto-ul traditional al unui salon de frumusețe – vrem să construim o comunitate. Visăm la un spațiu în care oamenii împărtășesc valori și idei comune, dincolo de stereotipuri. Acel loc în care toată lumea știe și place pe toată lumea.
Și tu poți deveni un #chatterhead.
La Chatterheads, totul este despre tine. Aici, primești mai mult decât o tunsoare perfect adaptată nevoilor și personalității tale. Trăiești o nouă experiență de înfrumusețare.
De la discuții relevante despre ceea ce iubești și te reprezintă, la produse organice, până la inovație și servicii high-end mereu aliniate cu trendurile internaționale, suntem aici pentru a pune bazele unei comunități cu valori comune, în timp ce tu rămâi principala noastră sursă de inspirație.
Oferim ședințe gratuite de consiliere. Pe lângă o coafură nouă, am vrea să primești un plus de încredere și cunoaștere asupra a tot ceea ce înseamnă îngrijirea și aranjarea părului, chiar la tine acasă!
RO
EN RO