Tudor Leanca
Tudor este co-fondatorul proiectului Chatterheads. Definit printr-o creativitate nativă și o motivație nesfârșită de a face lucrurile să se întîmple, el îndrăznește să-și definească o altfel de viziune asupra unui salon de înfrumusețare: locul care-i aduce împreună pe cei care împărtășesc valori comune, un spațiu primitor care mizează pe estetică în timp ce-și păstrează farmecul și latura umană.
După 3 ani de pregătire în Londra, una dintre cele mai cosmopolite capitale ale lumii, experiența sa se aliniază cu standardele internaționale, ajutându-l să se reinveteze iar și iar pentru a oferi servicii de calitate. Tudor își dorește să facă lucrurile altfel in hairstyling-ul din România. În drumul său, are câțiva aliați de încredere: răbdarea, tehnica și magia inovației.
Radu Toma
Radu este co-fondator al proiectului Chatterheads. El are convingerea că serviciile de calitate implică o atmosferă prietenoasă și educativă.
Pasionat de algebră și geometrie în spațiu, acumulând experiență de peste 10 ani în domeniul beauty în București și Londra, Radu s-a dezvoltat în direcția lucrului cu oamenii. El caută să înțeleagă nevoile acestora, atât estetice, cât și psihologice.
Optimismul, perseverența și imaginația, completate de o tehnică foarte bună, îl fac pe Radu să spună și să își spună: „Lasă imaginația să-ți pună la încercare tehnica!”.
RO
EN RO